sâmbătă, 25 octombrie 2008

Bine a-ti venit in Wintergrasp


Wintergrasp,cea mai noua regiune din Northrend,va intruduce un nou gen open-world PvP in World of Warcraft.Ceva total diferit de obiective gen Haala sau Spirit Tower din Terokkar,Wintergrasp invita toti jucatorii la imense razboaie (PvP warfare) la cote foarte mari.Obiectivul in Wintergrasp este simplu dupa cum spun si oficialii Blizzard:" Storm the ancient titan fortress at the zone's northern edge. Attackers will have to mount an intense assault to overcome the fortress's thick walls and the point defenses that dot the towers guarding the inner keep. The defenders, on the other hand, need to rely on siege-breaking vehicles, defensive turrets, and excellent teamwork to retain ground control and prevent the attackers from breaching the keep's walls."Majoritatea cladirilor sunt distructibile asta inseamna ca vehiculele de asalt, catapultele, le pot distruge aproape in totalitate.Atat defensiva cat si ofensiva pot accesa asa zisele workshop pentru a produce unitati care ii pot ajuta la indeplinirea ofensivelor.totul v-a dura 45 de minute.Dupa ce castelul a fost distrus va fi o perioada de doua ore si jumatate,timp in care se jucatorii se vor regrupa si castelul v-a fi reparat

Noi taramuri se deschid


Noile taramuri vor fi deschise azi pe 24/10/08 pentru comunitatea engleza in Ruin Battlegroup.Terokkar si Azuremyst sunt cele doua noi taramuri si nu vor fi deschise migratiei pentru 90 de zile.Portile Ahn'Qiraj vor fi inchise pe aceste taramuri,eventul putand fi inceput de jucatori.Daca vrei un reroll pentru Warth of The Lich King aceste doua noi taramuri pot fi casa ta

Custom Guild Shirts sunt acum disponibile


Cauti o metoda sa iesi in fata si sa arati spiritul ghildei in lumea reala,atunci arunca o privire la noul World of Warcraft custom apparel program.Cateva tricouri cu diferite aspecte si culori sunt disponibile fiecare avand inscriptionate informatii despre caracterul tau din joc plus emblema guild tabard.Pentru mai multe informatii vizitati Warcraft.SwagDog.com si pentru a vedea monstre de tricouri

joi, 23 octombrie 2008

Top 10 US: Wow doar pe 6


Topul celor mai vândute jocuri din US în săptămâna 5-11 octombrie o aduce din nou în prim plan pe Nancy Drew. Come on people, not again. Spore se clasează pe prima poziţie, iar domnişoara Nancy îi suflă în ceafă într-un mod aproape nesimţit. WAR e pe trei, BiA: HH doar pe nouă, iar Crysis: Warhead încheie topul.
1. Spore 2. Nancy Drew: The Haunting of Castle Malloy 3. Warhammer Online: Age of Reckoning 4. Civilization IV: Colonization5. The Sims 2 Apartment Life 6. World Of Warcraft: Battle Chest 7. The Sims 2 Double Deluxe 8. World Of Warcraft 9. Brothers in Arms: Hell's Highway 10. Crysis Warhead

Lansare si in Romania


Saptamana aceasta reteaua de magazine Diverta a lansat World of Warcraft Wrath of the Lich King, noul expansion pack al celui mai de succes MMORPG din lume, World of Warcraft, produs de Blizzard Entertainment. World of Warcraft are in acest moment peste 11 milioane de jucatori in intreaga lume.World of Warcraft Wrath of the Lich King va fi lansat oficial in Romania in magazinul Diverta Magheru in noaptea de 12 - 13 noiembrie 2008, la ora 00:00. Precomanda nu contine jocul propriu-zis, are un pret de doar 39,9 lei si va fi disponibila in magazine pana pe data de 11 noiembrie 2008 la ora 22:00. Aceasta le permite celor care o achizitioneaza sa cumpere la lansare WoW Wrath of the Lich King la pretul de 100 de lei daca prezinta cutia precomenzii si dovada fiscala a achizitiei precomenzii. Precomanda garanteaza faptul ca pretul nu va fluctua in functie de cursul de schimb valutar si disponibilitate de stoc pentru client in primele sapte zile de la lansarea jocului propriu-zis.Precomanda WoW WotLK le mai permite cumparatorilor sa participe la un concurs al carui mare premiu este varianta de colectie World of Warcraft Wrath of the Lich King, precum si un an de abonament gratuit World of Warcraft. Premiile sunt oferite de catre Best Distribution, distribuitorul oficial World of Warcraft in Romania.In plus, fiecare cumparator al precomenzii World of Warcraft Wrath of the Lich King primeste automat o reducere de 10 lei la achizitionarea unui World of Warcraft 60-Day Pre-Paid Game Card din reteaua Diverta. (reducere valabila pana pe 29 decembrie 2008).Varianta finala se va lansa oficial in Diverta Magheru in noaptea de 12 - 13 noiembrie 2008, la ora 00:00.

miercuri, 22 octombrie 2008

Hallow's End


De pe 18 oct pana 31 oct este timpul pentru Hallow's End o celebrare a armistitiului dintre Forsaken si Scourge.De la Trick or Treat pungi pana la Wickerman Festival, totul culminand cu infrangerea Calaretului Fara Cap

Echoes of Doom a sosit


Noul patch Echoes of Doom a sosit in Azeroth tocmai din indepartatul nord aducand cu sine o noua profesie Inscription,doua noi arene,un sistem nou achievements,calendarul jucatorului,barbershop si multe altele

marți, 21 octombrie 2008

Divort din cauza jocului World of Warcraft


O tanara de 28 de ani din California a divortat de sotul sau din cauza ca acesta a devenit dependent de World of Warcraft. Jocelyn si Peter erau prieteni inca de la 13 ani si erau casatoriti de 6 ani. Jocelyn a lucrat pentru o perioada pentru compania Blizzard, producatorii jocului World of Warcraft.

Aceasta a declarat ca in anul 2004 de Craciun i-a facut cadou sotului sau jocul World of Warcraft, iar noua luni dupa aceea au divortat. Jocelyn a declarat intr-un interviu acordat Yahoo! Games ca sotul sau „ venea acasa la ora 6, incepea sa se joace la 6.30 si nu se mai ridica de la calculator pana la 3 dimineata. În weekend era si mai rau: se juca de dimineata pana la miezul noptii. A distrus tot timpul pe care puteam sa il petrecem impreuna. Am incetat sa exist in viata sa."

Jocelyn a mai declarat ca a incercat sa intervina si il faca pe sotul sau sa petreaca mai mult timp impreuna. Intr-una dintre aceste ocazii l-a rugat sa urmareasca impreuna o emisiune TV insa acesta a refuzat pe motiv ca este in mijlocul unui raid si nu intelege de ce este atat de suparata ca o refuza. In cele din urma, a adaugat Jocelyn, Peter a incetat sa mai plateasca facturile pentru locuinta si a refuzat sa isi indeplineasca indatoririle pentru casa.

Jocelyn a declarat ca si-a avertizat sotul inainte de divort : „ Eu sunt reala si tu ma dai la o parte pentru o lume fantastica. Iti distrugi viata, sase ani de casnicie, si dai totul pentru ceva ce nici macar nu este real. Jocul asta este ca un drog.”

In prezent Peter continua sa joace World of Warcraft, insa Jocelyn a declarat ca dupa divort acesta a incercat sa petreaca mai putine ore in joc.

Studiourile Blizzard au anuntat ca jocul MMO World of Warcraft a depasit pragul de 10 milioane de jucatori. Mai bine de jumatate dintre acestia, 5,5 milioane, sunt din Asia, 2,5 milioane de abonati sunt din America de Nord, iar 2 milioane sunt europeni.

Absolut incredibil - 36 de conturi WoW in acelasi timp



Un fan al jocului World of Warcraft se joaca in acelasi timp pe 36 de conturi deodata. Bradster, inraitul fan al MMORPG-ului de la Blizzard Entertainment, a declarat ca s-a saturat sa astepte mereu ca alti 30 -40 de oameni sa se adune pentru a porni intr-un raid si a decis sa faca raiduri de unul singur, dar cu 36 de personaje diferite controlate de el in acelasi timp.Bradster joaca World of Warcraft de pe 11 calculatoare concomitent si plateste in fiecare an 5711 dolari pentru abenamentul acestui joc. Iata si o poza a camerei ciudatului gamer.Gamerul mai spune ca a hotarat ca in ziua lansarii expansion-ului World of Warcraft: Wrath of the Lich King sa cumpere 36 de copii ale acestuia pentru care va trebui sa plateasca 1500 de dolari.

World of Warcraft are acum propriul show TV online


Fanii popularului joc online World of Warcraft pot acum urmari online un show TV despre hobby-ul lor.
Compania de media online On Networks a inceput sa ofere show-ul sau TV On Warcraft pe internet si prin intermediul a diverse servicii de video-on-demand, precum iTunes de la Apple.
Show-ul, in limba engleza, este destinat tuturor nivelelor de jucatori, de la cei ocazionali la cei pasionati, si care doresc sa patrunda si mai mult in lumea World of Warcraft.
Gazdele OnWarcraft sunt Arwen Lietz si Marc Majcher, care ofera privitorilor comentarii informative si demonstratii privind trecerea prin anumite scenarii din joc. De asemenea, sunt prezentate secvente si screenshot-uri din joc.
“Debutul lui On Warcraft va fi cu siguranta de interes pentru armata de jucatori de World of Warcraft,” a afirmat Cliff Wildman, producatorul show-ului TV. “On Warcraft este pentru jucatorii care doresc sa-si imbunatateasca capabilitatile de joc si sa-si maximizeze eficienta.”

Sunt sanse ca WoW sa-si updateze grafica


Dintr-un interviu Eurogamer cu niste baieti de la Blizzard, aflam ca sunt ceva sanse ca grafica jocului sa fie adusa mai la zi. Developerii se gandesc la aceasta posibilitate, insa numai dupa aparitia expansion-ului World of Warcraft: Wrath of the Lich King."It's interesting, two games have really tried that before, Ultima Online tried it and EverQuest tried it as well, and in each case it was only somewhat successful. In each case a lot of people continued to play with the original client, because it was faster, or they preferred it, or were just used to it or whatever. And so for me as a game developer, the idea that we would spend so much time and energy on something and have people go, "meh, that's not really for me," that's not very exciting.So I don't think there's really a clear model as to how to do that successfully. The model we have with Wrath of the Lich King allows people with high-end machines some additional graphical effects, and then we'll have some kind of fallback for the people who don't. Will we need a graphical update from the ground up at some point? Yep, probably. And I'm positive we'll talk about it next expansion."

Asa va continua...


Blizzard Entertainment , producatorul jocului World of Warcraft a anuntat data de lansare pentru al doilea expansion pack al acestui joc, Wrath of the Lich King.
Lansarea oficiala va avea loc in Europa, America de Nord, Mexic, Argentina, Chile si Rusia in data de 13 noiembrie 2008 iar doar cu o zi mai tarziu jocul va ajunge pe rafturile magazinelor din Australia, Noua Zeelanda, Thailanda si Singapore. În 18 noiembrie, Wrath of the Lich King se va lansa oficial si in Taiwan si Hong Kong. Cele mai importante elemente pe care Wrath of the Lich King le va aduce sunt: accesul pe un nou taram denumit Northrend, posibilitatea ca jucatorul sa isi poata dezvolta personajul pana la level 80 si va oferi o noua profesie, precum si prima hero class din joc: Death Knight.
De asemenea, jucatorii se vor putea folosi de arme de asediu si vor avea parte de cladiri destructibile: Vor fi introduse noi mecanici de joc player vs player si noi campuri de batalie. Un nou element introdus odata cu al doilea expansion WoW vor fi noile optiuni de personalizare, cu alte cuvinte jucatorii vor putea schimba modul in care personajul arata si se exprima cu ajutorul diferitelor tipuri de noi frizuri si animatii de dans.

Asa a continuat...


Blizzard Entertainment a anuntat ca mult asteptatul expansion pentru MMORPG-ul World of Warcraft, The Burning Crusade, va fi lansat pe 16 ianuarie 2007.Pentru prima data in World of Warcraft, Draenei vor aparea ca niste monstrii corupti de hoarda demonica cunoscuta sub numele de Burning Legion in mlastinile din Sorrows. Ei sunt descendenti din rasa Eredar - a carui personaj principal este Archimonde, corupt in WarCraft III. Draenei au statura umana, inalti, cu copite in loc de picioare, niste mici cornite si o piele alba si lucioasa. Se pare ca noua rasa se va putea alia cu diferite clase de caracter: razboinici, vanatori, paladini, magi si preoti. Outland-ul, noua regiune gigantica care este inclusa in expansion va fi accesibila doar din The Dark Portal, o fisura magica in spatiu si in timp creata de inteleptul Medivh, si va gazdui o mare diversitate de domenii care vor fi destul de incapatoare pentru extrem de multe parties! Pentru a explora aceste vaste teritorii veti avea la dispozitie modalitati de zbura. World of Warcraft: The Burning Crusade mai vine cu 2 noi rase, noi questuri, o noua profesie Jewelcrafting... Restul va lasam pe dumneavoastra sa descoperiti!

Asa a inceput...


Au trecut patru ani de la sfarsitul evenimentelor din Warcraft III: Reign of Chaos şi lumea distrusă Azeroth este plină de tensiune. Pe măsură ce rasele obosite de luptă încep să îşi reconstruiască regatele distruse, noi ameninţări, atât vechi cât şi noi, se ridică din nou asupra acestei lumi. World of Warcraft este o experienţă online role-playing localizată în universul Warcraft. Jucătorii îşi asumă rolul unor eroi Warcraft în timp ce explorează, se aventurează şi cercetează o vastă lume. Fiind "Massively Multiplayer", World of Warcraft permite miilor de jucători să interacţioneze în cadrul aceleiaşi lumi. Indiferent dacă se aventurează împreună sau luptă unul împotriva altuia în bătălii epice, jucătorii vor forma prietenii, alianţe şi vor concura pentru putere şi glorie. O echipă care se ocupă numai cu acest lucru va crea un flux continuu de noi aventuri, teritorii de explorat şi monştrii de ucis. Acest conţinut te asigură că jocul nu va fi niciodată acelaşi de la lună la lună şi va continua să ofere noi provocări şi aventuri pentru următorii ani. Caracteristici ale jocului: ˇ Aventurează-te împreună cu mii de alţi jucători simultan. ˇ Crează-ţi şi adaptează-ţi propriul erou din rasele şi clasele unice din universul Warcraft. ˇ Explorează o lume extinsă, cu mile întregi de păduri, deşerturi, munţi acoperiţi de zăpadă şi alte ţinuturi exotice. ˇ Vizitează oraşe imense şi pătrunde în zeci de peşteri vaste. ˇ Bucură-te de sute de ore de joc cu noi expediţii, obiecte şi aventuri în fiecare lună.
 

Design By:
SkinCorner