marți, 21 octombrie 2008

Asa va continua...


Blizzard Entertainment , producatorul jocului World of Warcraft a anuntat data de lansare pentru al doilea expansion pack al acestui joc, Wrath of the Lich King.
Lansarea oficiala va avea loc in Europa, America de Nord, Mexic, Argentina, Chile si Rusia in data de 13 noiembrie 2008 iar doar cu o zi mai tarziu jocul va ajunge pe rafturile magazinelor din Australia, Noua Zeelanda, Thailanda si Singapore. În 18 noiembrie, Wrath of the Lich King se va lansa oficial si in Taiwan si Hong Kong. Cele mai importante elemente pe care Wrath of the Lich King le va aduce sunt: accesul pe un nou taram denumit Northrend, posibilitatea ca jucatorul sa isi poata dezvolta personajul pana la level 80 si va oferi o noua profesie, precum si prima hero class din joc: Death Knight.
De asemenea, jucatorii se vor putea folosi de arme de asediu si vor avea parte de cladiri destructibile: Vor fi introduse noi mecanici de joc player vs player si noi campuri de batalie. Un nou element introdus odata cu al doilea expansion WoW vor fi noile optiuni de personalizare, cu alte cuvinte jucatorii vor putea schimba modul in care personajul arata si se exprima cu ajutorul diferitelor tipuri de noi frizuri si animatii de dans.

Niciun comentariu:

 

Design By:
SkinCorner