marți, 21 octombrie 2008

Divort din cauza jocului World of Warcraft


O tanara de 28 de ani din California a divortat de sotul sau din cauza ca acesta a devenit dependent de World of Warcraft. Jocelyn si Peter erau prieteni inca de la 13 ani si erau casatoriti de 6 ani. Jocelyn a lucrat pentru o perioada pentru compania Blizzard, producatorii jocului World of Warcraft.

Aceasta a declarat ca in anul 2004 de Craciun i-a facut cadou sotului sau jocul World of Warcraft, iar noua luni dupa aceea au divortat. Jocelyn a declarat intr-un interviu acordat Yahoo! Games ca sotul sau „ venea acasa la ora 6, incepea sa se joace la 6.30 si nu se mai ridica de la calculator pana la 3 dimineata. În weekend era si mai rau: se juca de dimineata pana la miezul noptii. A distrus tot timpul pe care puteam sa il petrecem impreuna. Am incetat sa exist in viata sa."

Jocelyn a mai declarat ca a incercat sa intervina si il faca pe sotul sau sa petreaca mai mult timp impreuna. Intr-una dintre aceste ocazii l-a rugat sa urmareasca impreuna o emisiune TV insa acesta a refuzat pe motiv ca este in mijlocul unui raid si nu intelege de ce este atat de suparata ca o refuza. In cele din urma, a adaugat Jocelyn, Peter a incetat sa mai plateasca facturile pentru locuinta si a refuzat sa isi indeplineasca indatoririle pentru casa.

Jocelyn a declarat ca si-a avertizat sotul inainte de divort : „ Eu sunt reala si tu ma dai la o parte pentru o lume fantastica. Iti distrugi viata, sase ani de casnicie, si dai totul pentru ceva ce nici macar nu este real. Jocul asta este ca un drog.”

In prezent Peter continua sa joace World of Warcraft, insa Jocelyn a declarat ca dupa divort acesta a incercat sa petreaca mai putine ore in joc.

Studiourile Blizzard au anuntat ca jocul MMO World of Warcraft a depasit pragul de 10 milioane de jucatori. Mai bine de jumatate dintre acestia, 5,5 milioane, sunt din Asia, 2,5 milioane de abonati sunt din America de Nord, iar 2 milioane sunt europeni.

Niciun comentariu:

 

Design By:
SkinCorner